fbpx

I dag fejrer vi Verdensdag for Bøger og Ophavsret

Takket være alle jer forfattere, der skriver på livet løs derude, har vi mulighed for at dykke ned i viden på kryds og tværs

Det er i bøgernes verden, at vi har muligheden for at udvide vores horisont og vi tager det ofte for givet, at vi har adgang til den viden

Af Isis Meander – udgivet 23. april 2020

Bogens Verdensdag er en dag, som er oprettet af UNESCO og som har fokus på udgivelse af bøger og læsning af dem. Vi oplever, at et af de vigtigste redskaber til læring er en fysisk bog, hvor fordybelsen netop kan finde sted og som giver muligheden for at skærme af og dykke ned i hvilket som helst emne – det er vildt at tænke over og svært at begribe hvor meget læsestof, vi har adgang til, og som er tilgængelig takket være muligheden for at ytre sig.

En bog kan kommunikere alverdens budskaber og er et middel til at udtrykke sig og til at skabe grundlag for læring, undren og et særligt univers for læseren. Bogen som formidlingsmedie er særdeles vigtig i en digital tid, hvor indhold er flygtigt, og hvor vi hurtigt swiper videre til det næste indhold. Bøger lægger fremme på bordet eller inviterer til nysgerrige blikke på bogreolen og giver nærmest en invitation til at sætte sig ned og få stillet sin nysgerrighed. En helt fantastisk evne.

Trangen til at ytre sig og at have noget på hjerte vil altid være der på trods af hvor meget, der allerede nu er skrevet om derude i verdenen – det er positivt og giver en særlig fremdrift og rum til diskussioner og dialog.

Vi kan kun sige, at vi glæder os til at få endnu flere bøger mellem fingrene og til snakkene om deres indhold, formål og format.

God læse- og skrivelyst derude.

Ønsker du også at dele ud af din viden?

Det kræver selvfølgelig investering af din tid at skrive en bog. Men med den rette strukturering og proces er det både muligt og overskueligt – også i en travl hverdag at få skrevet din bog.

Vi hjælper dig gerne med alle processerne i forbindelse med at oprette eget forlag, strukturering af skriveprocessen, layout og opsætning, distribuering og markedsføring.

 

Kontakt Rune …


Paper & Words