fbpx

Adobe InDesign for forfattere og selvudgivere

Spørgetime og lukket Facebookgruppe

Online videokursus med arbejdsfiler

Lær at opsætte og designe din egen bog trin for trin

InDesign for forfattere og selvudgivere

Lær at designe og opsætte din egen bog. Med dette onlinekursus får du de værktøjer, og den viden der skal til, for at du på egen hånd kan opsætte din bog i InDesign. Du får mulighed for at komme op i den øverste liga af selvudgivere, der gerne selv vil sætte deres egen bog op og klargøre filerne til tryk.

Få besked så snart vi åbner op for tilmelding til online kurset
‘Fra blanke sider til trykklar fil – InDesign-kurset for forfattere og selvudgivere’

InDesign for forfattere og selvudgivere
InDesign for forfattere og selvudgivere

Få besked så snart vi åbner op for tilmelding til online kurset
‘Fra blanke sider til trykklar fil – InDesign-kurset for forfattere og selvudgivere’

Kursister fra Runes InDesign kurser siger:

InDesign kurset var virkelig nyttigt for mig, og det giver mig mulighed for at kunne opsætte koncepter og ideér på en flot måde, uden at være grafiker. Jeg føler mig nu som en superbruger af InDesign hvor jeg før var en amatør.

 

Helle Sandager

Min arbejdstid i InDesign er blevet reduceret markant. Rune har overblikket, er god til at formidle og sørger for, at ingen bliver negligeret.

 

Alexander Hennings

Kurset var godt og veltilrettelagt. Rar og forståelig undervisning. Det åbnede mine øjne for, hvad InDesign er virkelig godt til – og jeg ville ønske, jeg havde taget kurset meget tidligere.

 

Maria Legaard Kjeldsen

Paper & Words