fbpx

Derfor skal du få trykt din freebie e-bog som fysisk bog

Skab større og mere vedvarende værdi for din målgruppe – det koster dig langt mindre, end du tror, og du har allerede lavet det meste af arbejdet.

Få din e-bogs Freebie som trykt bog

I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du med et enkelt greb og en lille investering mangedobler værdien af din Lead Magnet – den e-bogs freebie, du allerede har lavet.

Af Rune Flensted –  24. april 2023

Lad os først slå fast at formålet med en freebie er, at du kan indsamle e-mailadresser fra folk der er interesserede i dine produkter eller ydelser. Altså, du giver folk værdi via din freebie, og til gengæld udbygger du din mailliste og får accept til at  igangsætte en e-mailkampagne og føre dem gennem din salgstragt.

En e-bogs freebie er en relativ billig måde at indsamle leads på. Du får e-mailadresser, og folk får en e-bog, der er spækket med relevant og værdifuldt indhold. Men, men, men … en e-bog har så nemt ved at blive gemt og glemt. Og så bliver den højst sandsynlig skimmet én gang og arkiveret i mappen med øvrige e-bøger, der skal læses, når man får tid.

Du har imidlertid fået, det du kom efter, nemlig e-mailadressen – men hvorfor nøjes, når du kan opnå så meget mere og give folk meget mere værdi?

 

6 fordele ved konvertering til trykt bog

Ved at få trykt din e-bogs freebie opnår du følgende:

  1. Øget synlighed/eksponering
  2. Øget troværdighed
  3. Hurtigere opbygning af tillid
  4. Øget kendskab til dig og din virksomhed
  5. Langt højere oplevet værdi for læseren (Hvis bogen er opsat og layoutet professionelt)
  6. Øget sandsynligheden markant for, at bogen reelt bliver brugt som opslagsværk, hvilket hver eneste gang rummer punkt 1-5

Hvad koster det … ?

Prisen afhænger af følgende 3 faktorer:

1. Format og sideantal

Du får anbefaling til format, og vi regner sideantallet ud på baggrund af dette. Vi har endnu ikke set en freebie, der var for tynd til at blive trykt. Tænk på hvor lidt tekst, der eksempelvis er i en pixi-bog.

2. Oplagsstørrelse/antal

Vi regner trykprisen ud for 100, 250 og 500 stk., med mindre du har andre ønsker til oplagsstørrelse.

3. Konvertering til trykfil

Ofte er det en ret enkel proces. I første omgang kigger vi på, om siderne kan bruges 1:1, og om grafik og billeder kan bruges, som de er.

 

Send os din Freebie og få et uforpligtende tilbud, så du kan give dine potentielle kunder en langt højere oplevet værdi.

Del denne artikel, så andre kan få glæde af den.

Andre indlæg fra Paper & Words



Paper & Words