fbpx

Med denne køb-knap kan du sælge bøger fra enhver hjemmeside uden en integreret webshop

Sådan sælger du som selvudgiver bøger fra din egen hjemmeside med en Køb-knap i løbet af blot 30 minutter

af Rune Flensted / 3. januar 2021 / Læsetid 3 min.

Derfor skal du læse denne artikel:

Hvis du som forfatter gerne vil vide, hvordan du enkelt og nemt sælger din bog fra din egen hjemmeside. Og hvis du gerne vil gøre det helt enkelt og synes, at en integreret webshop er for dyr, for uoverskuelig eller bare for overkill, så er køb-knapper lige noget for dig, og du kan glæde dig til at læse videre.

Køb-knapper – det bedste alternativ til en integreret webshop

Har du blot én eller få bogtitler på hylden, er køb-knapper den oplagte mulighed for at sælge online.

Med en køb-knap foregår salget og købsprocessen direkte på den hjemmeside, hvorpå du integrerer køb-knappen. Selve det tekniske sker eksternt hos Shopify, og er derfor både troværdigt, sikkert og stabilt.

Enkel integreringskode klarer det hele

Du opretter en profil hos Shopify og opretter din bog som produkt, og vælger hvordan den skal præsenteres. Derefter genererer du med et enkelt klik en integreringskode. Du kopierer herefter integreringskoden og sætter den ind lige der, hvor du ønsker at præsentere købsmuligheden for din bog – på din hjemmeside eller i dine blogindlæg.

Det koster kun 2 kopper kaffe om måneden

Køb-knapper er en feature, der følger med alle Shopifys løsninger, også deres Lite-løsning til kun 9$ USD per måned, som de ikke skilter så meget med. I skrivende stund koster Lite løsningen i omegnen af tres danske kroner, hvilket svarer til 2 kopper To Go kaffe. Derudover koster det 1,9% pr. transaktion + 1,80 kr. i onlinekreditkortgebyr.

Prisen svarer til 2 kopper To Go kaffe

Med Shopify undgår du løbende udgifter til betalings- og indløsningsaftaler, opdateringer og vedligeholdelse af det tekniske. Så med mindre du har hundredevis af transaktioner, er 1,9% en helt rimelig sats pr. transaktion.

Eksempel på køb-knap til bogsalg

Visuelt eksempel på
integreret køb-knap

Det administrative styrer du eksternt hos Shopify

Dine produkter, lagerbeholdning og den øvrige administration styres i dit kontrolpanel hos Shopify.

I videoen er jeg kort omkring, hvor du skriver dine forsendelsesoplysninger, handelsbetingelse med videre. Al administration og opsætning af dette foregår i dit kontrolpanel på
‘dit-shopify-butiks-navn’.myshopify.com

Step-by-Step VideoGuide

Video guide

Se med når jeg opretter og integrerer en Køb-knap

I denne videoguide viser jeg dig fra A-Z, hvordan du opretter og integrerer en køb-knap og sælger direkte fra din hjemmeside eller blog. Trin for trin viser jeg dig på knap 9 minutter, hvordan du kommer i gang med at sælge din bog fra din hjemmeside – det koster kun din e-mailadresse.

Andre shopsystemer

Jeg har arbejdet med webshop-systemerne WooCommerce og Magento gennem flere år og vil til enhver tid hævde, at de er alt for komplekse og tidskrævende, hvis du kun har et par håndfulde produktnumre på hylden. Og ja, det er rigtigt, at disse webshop-systemer er open source og som udgangspunkt gratis, men vedligeholdelsen af WooCommerce, der jævnligt skal opdateres og spille sammen med alle de andre plugins, du kører på din wordpress-side kan både være frustrerende og give grå hår – bare se på mig 😉

Jeg tror ikke, at du finder en billigere eller mere fleksibel løsning end Shopify Lite, hvis du ønsker at sælge direkte fra din hjemmeside eller blog. Hvis du kender til et bedre alternativ, hører jeg gerne fra dig.

Shopify tilbyder 14-dages gratis prøveperiode, så du kan altid teste det af, og se om det er noget for dig.

For en god ordens skyld vil jeg fortælle, at dette indlæg ikke er sponsoreret af nogen.

Har du behov for hjælp til at opsætte køb-knapper på din blog eller hjemmeside, tilbyder vi gerne at hjælpe dig.Paper & Words