fbpx

Hvem er vi

I Paper & Words hjælper vi foredragsholdere, soloselvstændige, virksomhedsledere og ildsjæle som os selv med at skabe en Bedre Business med Bøger.

 

Bag Paper & Words står Rune Flensted, der gennem mere end 16 år, hjulpet virksomheder og soloselvstændige med visuel kumminikation og markedsføring. Rune har arbejdet med  layoutprogrammet Adobe InDesign siden 2002, og har gennem en årrække undervist kandidatstuderende på Danmarks Designskole (KADK) i InDesign og optimering af arbejds-flow. Han fik løbende flere og flere opgaver relateret til bogudgivelser i sin tiligere virksomhed Meander Media, hvilket gav ham en solid erfaring i alt lige fra oprettelse af forlag til layout, tryk og distribuering.

Den stigende efterspørgsel på bogprojekter gjorde, at han og sin tidligere partner i 2019 oprettede konsulent- & udgivelsesvirksomheden Paper & Words. 1. januar 2024 trådte Rune ud af Meander Media, og har nu har sit fulde fokus på positionering, branding og markedsføring af virksomheder med flere, via bogudgivelser og hvad der dertil hører.

 

I Paper & Words, hjælper vi dig med alle de processer du ønsker, lige fra bogstrategi, strukturering af bogens indhold og skriveprocesser til design, opsætning, tryk, distribuering og markedsføring.

 

Fysiske bøger som markedsføringskanal kan være alt lige fra det lille mini-format á la Pixi-bøger til et større opslagsværk.

 

Har du spørgsmål til din bogstrategi, eller ønsker du at høre mere om, hvilke muligheder vi ser i din forretning, så tilbyder vi en gratis session, som du booker her.

Rune Flensted

Rune Flensted

Ejer & Stifter

rune@paperandwords.dk

Vores dygtige samarbejdspartnere sikrer dig den bedste kvalitet
i selv den mindste detalje

Connie Dyrløv

Connie Dyrløv

Samarbejdspartner,
journalist og strategisk kommunikatør,
indehaver af
‘Kickstart dit Bogprojekt’

Troels Øhman

Troels Øhman

Samarbejdspartner,
Illustrator og indehaver af
OH MAN Productions

Kirstine Autzen

Kirstine Autzen

Samarbejdspartner,
Fotograf og indehaver af
Studio Kirstine Autzen

Udvalgte referencer:

Paper & Words